92 ОМБр: “Собі — честь, Україні — Слава!”

музыка – "Topsy's revenge" by Jardin de la Croix (http://www.jardindelacroix.com/)

92-га бригада провела ротно-тактичні навчання з взаємодії різних видів військ
На початку тижня, 9 серпня, військова частина у Клугіно-Башкірівці провела ротно-тактичні навчання для 92-гої бригади української армії. Під час навчань відпрацьовували взаємодію між різними видами військ.
На полігоні працювали ротно-тактичні групи: механізований підрозділ, танкові роти, батареї 2С3 і батареї протитанкового дивізіона (задача останніх – не допустити танкової атаки), штатні мінометні батареї і авіація. Одна рота відпрацьовувала ведення бойових дій в обороні, інша – проводила атаку. Підрозділи передавали смуги відповідальності і тренувалися у подоланні переднього краю власних військ – швидкому переходу від оборони до атаки.
У навчаннях брали участь і бійці контрактної армії, і нещодавно мобілізовані. Деякі з них кілька днів назад займалися виключно бойовою підготовкою – це тренування стало для них першим серйозним випробуванням. Кожен механік, навідник, командир відчув себе у своїй «польовій» ролі.
«Це заняття надало людям можливість щось згадати і навчитися чомусь новому, здобути навички, які, можливо, знадобляться в різноманітних видах бою, – говорить командир 2-ї танкової роти, Капля Сергій Олександрович. – А командири змогли побачити, що можуть їх підлеглі».
Також бригада збирається провести бригадно-тактичні навчання за подібним принципом, але у більших масштабах. На них тренуватиметься штурмова і армійська авіація, а бійці попрактикуються у взаємодії зі спецпідрозділами ЗСУ і артилерією.

Окремо дякуємо 92 ОМБР за співпрацю та надані матеріали.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *