Щодо обстановки в зоні проведення АТО та на адмінмежі з ТОТУ АР Крим

Прикордонники продовжують забезпечувати безпекові заходи та здійснювати пропускні операції у контрольних пунктах в’їзду-виїзду, що на лінії розмежування між силами АТО і бойовиками та на адміністративній межі з ТОТУ АР Крим.

Незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції прикордонників в районі проведення АТО. Учора ввечері вони відкрили вогонь по контрольному пункту в’їзду-виїзду «Станиця Луганська» та контрольному посту «Мар’їнка». Прикордонники у відповідь вогонь не відкривали. (Читайте детальніше >>>>)

У зоні проведення АТО українські військові виявили 3 безпілотних літальних апаратів. Також прикордонники зафіксували нерухомий аеростат типу «Рись» та польоти 5 БПЛА на адміністративній межі з АР Крим. Проінформовано взаємодіючі підрозділи ЗСУ.

В контрольних пунктах в’їзду-виїзду «Гнутове», «Новотроїцьке» та «Зайцеве» прикордонники Донецького та Краматорського загонів спільно з фіскальною службою виявили 4 автомобіля, якими намагались перемістити вантажі з порушеннями правил (Читайте детальніше >>>>). Транспортними засобами, які прямували на неконтрольовану територію, перевозили товари, загальною вартістю більш 100 тисяч гривень. Вантажі вилучено та встановленим порядком передано компетентним органам.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *