Українським дизайнерам влаштували показ у Йорданії

В Йорданії відбувся показ мод українських дизайнерів, який влаштували з нагоди відзначення 25-річчя Незалежності України. Про це VIDIA повідомляє із посиланням на Посольство України в Йорданії.

В рамках міжнародного fashion-проекту під егідою Ukrainian Fashion Week відбулася сесія показів українських дизайнерів в столиці Йорданії Аммані. За доброю fashion-традицією, почесних гостей, дипломатичний корпус, представників fashion-індустрії з декількох країн Близького Сходу, баєрів та журналістів провідних видань Йорданії та України приймав п’ятизірковий готель Marriott Amman.

Міжнародний проект Ukrainian Fashion Show in Jordan відбувся за підтримки Міністерства туризму Йорданії.

У рамках проекту Ukrainian Fashion Show in Jordan відбулися покази українських брендів Olena Dats’, Larisa Lobanova, Marta Holod, Ivan Fotesko. Під час показу колекції капелюшків Hats by Marta Holod відбулася презентація суконь MustHave та годинників із колекції Vyshyvanka українського бренду KLEYNOD.

Ukrainian Fashion Week вкотре знайомить світову fashion-спільноту та міжнародних журналістів з колекціями українських дизайнерів та сприяє популяризації їхньої творчості за межами України. Покази українських дизайнерів вже відбулися у США, Індії, Греції, Грузії, Азербайджані, Росії, Чехії  та Франції.

Нагадаємо, у Франції влаштували модний показ українських вишиванок.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *