Голова СБУ привітав співробітників з 25-ю річницею Незалежності України

Голова СБУ Василь Грицак привітав співробітників з 25-ю річницею проголошення Дня Незалежності України.

Василь Грицак підкреслив, що співробітники спецслужби одними з перших стали на захист Батьківщини у найбільш складні часи її Незалежності ‒ перші дні антитерористичної операції. Опинившись на передньому краю неоголошеної війни проти України, Служба швидко навчилася розуміти плани ворога та перейшла до системної роботи на випередження. "Те, що раніше вважалося вражаючими здобутками, сьогодні стало нашою буденною практикою", ‒ зазначив Голова СБУ.

Василь Грицак наголосив: "Президент України відзначив найвищий рівень довіри суспільства до Служби. Ми повинні докласти максимум зусиль, щоб тримати цю високу планку та зміцнювати авторитет держави та її спецслужби". Голова СБУ подякував керівництву країни за сприяння, а українському народу за підтримку дій Служби.

Ефективна взаємодія всіх підрозділів спецслужби дозволила дати відсіч терористично-диверсійним методам роботи російських спецслужб та керованим ними бойовикам т.зв. "ДНР/ЛНР". Голова Служби безпеки України відзначив: "Ми не дали ворогу шансів задіяти "п’яту колону" у мирних областях країни та нівелювали кремлівські плани зі знищення української державності".

"В умовах російської агресії саме злагоджені дії СБУ повинні стати прикладом для політиків, громадських діячів та простих людей в об’єднанні зусиль для протидії ворогу", ‒ впевнений Василь Грицак.

Голова Служби безпеки України вручив співробітникам державні нагороди Президента України, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та відомчі нагороди.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *