Активна молодь провідних вишів Донеччини бере участь у Міжнародному пленері органів студентського самоврядування

22 серпня в с. Коблеве Миколаївської області, на базі навчально-оздоровчого табору “Політехнік-3”, стартував XI міжнародний пленер Національного студентського союзу з питань студентського самоврядування, фізичного виховання та соціального захисту студентської молоді.

Для участі у заході на узбережжя Чорного моря завітали представники органів студентського самоврядування 29 вищих навчальних закладів із 16 регіонів України.

Варто зазначити, що серед учасників заходу представлені студентські лідери вищих навчальних закладів, переміщених з тимчасово окупованих територій, зокрема з Донецького національного університету ім. Василя Стуса, Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського, Донецького національного медичного університету ім. М. Горького.

Під час першого модулю заходу, який триватиме до 28 серпня, учасники прослухають тренінги щодо основ молодіжної журналістики, командоутворення, підготовці грантових проектів, основ комунікації із мас-медіа, навчатимуться мистецтву публічного виступу. Також плануються дискусії із організаторами проектів “Твоя країна”, “Вишиваний шлях”, “Мандри по-українськи”.

Насиченою передбачається і складова з популяризації здорового способу життя та фізичного виховання. Вже з першого дня щоранку усі учасники пленеру беруть участь у ранковій зарядці та практичних заняттях щодо правильного розподілу фізичного навантаження.

За інформацією управління у справах сім’ї та молоді ОДА

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *