Президент Петро Порошенко відвідав «Металургійний комбінат «Азовсталь»




Під час робочої поїздки в Донецьку область Президент Петро Порошенко відвідав «Металургійний комбінат «Азовсталь», де ознайомився з роботою доменної печі №4 після капітального ремонту.

Під час спілкування з трудовим колективом підприємства Глава держави зазначив, що початок реконструкції доменної печі було розпочато вже через тиждень після того, як проросійські бойовики залишили місто.

За словами Глави держави, нова доменна піч є ефективною, більш продуктивною та з кращими екологічними стандартами.

Президент наголосив на важливості залучення інвестицій, що дозволить, у тому числі, підвищити соціальні стандарти, забезпечити нові робочі місця. «Вітчизняні та іноземні інвестори своєю гривнею, доларами та євро голосують за українське майбутнє», – зазначив він.

Петро Порошенко також акцентував на важливості успішного досвіду реалізації інвестиційного потенціалу і цьому, в тому числі, сприяє підприємство «Азовсталь».

Президент нагадав, що у 2014 році та на початку 2015 року підприємство стикнулось зі складнощами у роботі через збройний конфлікт на Донбасі – зруйнована логістика, не було можливості забезпечення підприємства сировиною. Зараз ситуація змінилася і підприємство запрацювало. «Впевнений, ми маємо розвиватися таким шляхом: мир, ефективна держава, робочі місця», – сказав Петро Порошенко.

ф

Робоча поїздка до Донецької області

31 Серпня 2016 – 15:08



























































ф

Робоча поїздка до Донецької області

31 Серпня 2016 – 15:08








Президент Петро Порошенко під час робочої поїздки до Донецької області взяв участь у відкритті реконструйованого дитячого садка «Аліса», що розташований у селищі Мангуш, 31 серпня 2016 року

© Фото Михайла Палінчака































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *