У Кабулі афганські сили спеціального призначення вбили трьох екстремістів

Афганські сили безпеки знищили всіх трьох нападників, закінчуючи багатогодинне протистояння з екстремістами в центральному районі Кабула, в результаті якого шестеро людей отримали поранення. Про це повідомив у вівторок представник Міністерства внутрішніх справ Седік Седдікі.

Він також сказав, що непошкодженими звільнено 42 осіб з житлового району, пов’язаного з міжнародною благодійною організацією CARE. Інцидент стався в столичному районі Шаре Нав.

Представники благодійної організації заявили у вівторок, що нападники атакували, як гадають, афганський урядовий об’єкт, розташований поруч з бюро CARE в столиці. Об’єкт CARE був пошкоджений, але всіх його співробітників безпечно евакуйовано.

Атака розпочалася з використанням замінованого автомобіля у понеділок ввечері. Седдікі заявив, що афганські сили спеціального призначення швидко оточили район і розпочалася перестрілка з нападниками.

Представник Міністерства внутрішніх справ Афганістану додав, що перестрілка відновилася у вівторок вранці та що всіх нападників було знешкоджено.

Поки що ніхто не взяв на себе відповідальності за атаку.

Голова виконавчої влади Афганістану Абдулла Абдулла осудив атаку як «акт проти релігії, людської віри і гуманності».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *