(Відео)Відома литовська художниця відвідала прикордонників на лінії зіткнення

   Знана в Україні литовська художниця Беата Куркуль побувала сьогодні в гостях у прикордонників на самій лінії зіткнення.
   У рамках візиту, який приурочений виставці пані Беати в Маріуполі, митець вирішила ближче познайомитись з героями своїх картин. Вперше Беата Альфредівна прибула з візитом в зону АТО до прикордонників Донецького загону. Знайомство з “зеленими беретами” відбувалось на ділянці відповідальності загону, першим з яких стала оперативно-бойова прикордонна комендатура “Сартана” та контрольний пункт “Гнутове”. На останньому, Беата Куркуль ближче познайомилась  із специфікою служби прикордонників на лінії зіткнення та відвідала одні з передових позицій стражів рубежу. Примірявши на себе амуніцію воїнів пані Беата спробувала себе в ролі військового. Радо спілкувалась із своїми пошановувачами та дарувала обереги на згадку.
   Переповненні позитивними емоціями та особистим знайомством з художницею прикордонники подякували їй за її кропітку працю та домовились зустрітись вже там, у мирному житті.
   Ну, а поки у виставковому центрі тривають останні приготування до завтрашньої події. Вже, о 10.00 у центрі сучасного мистецтва ім. А.Ї.Куїнджі стартує виставка Беати Куркуль під назвою “Кордон”, присвячена українським воїнам-прикордонникам.
Прес-служба Донецького прикордонного загону












Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *