До 150-ти річчя освітнього стажу села Кримське офіцери цивільно-військового …

До 150-ти річчя освітнього стажу села Кримське офіцери цивільно-військового співробітництва подарували школі новий мультимедійний центр

Днями, у Кримському Новоайдарського району відбулися святкування 150-річчя початку навчального процесу. Варто зазначити, що зараз в Кримській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів – дошкільному навчальному закладі, розрахованому на 300 учнів, уроки відвідують всього 34 школяра; 7 дітей виховуються у дитячому садочку.
Привітати педагогів і учнів завітали представники райдержадміністрації та місцевого самоврядування, українські військовослужбовці, які зараз захищають населений пункт від ворога, офіцери групи цивільно-військового співробітництва та волонтери з громадської організації «Дарницька громадська варта».
Директор школи Ірина Бугера розповіла про історію свого навчального закладу та подякувала ветеранам педагогічного процесу, які дали знання багатьом поколінням селян.
Представники Новоайдарської райдержадміністрації подарували школі сертифікат на підключення до мережі Інтернет, що виклало бурхливі позитивні емоції у дітей та юнаків.
Вітання прозвучали й від офіцерів групи цивільно-військового співробітництва і від голови Громадської організації «Дарницька громадська варта» Олександра Граба. Офіцери ЦВС подарували школі новий мультимедійний центр з акустичною системою, а волонтери привезли монітори, пилосос, посуд, карнизи зі шторами, папір, одяг для учнів та дошкільнят, іграшки, торти та інші смаколики.
Завершився захід святковим концертом, який до 150-річчя школи підготували юні сельчани.
Також в цей день волонтери «Дарницької громадської варти» передали стабілізаційному медичному пункту в селі Кримське крапельниці, шприці, перев’язувальні матеріали, медпрепарати, придбані в тому числі й на кошти, які зібрали учні Київської гімназії №39 імені Гетьмана України Богдана Хмельницького та їх батьки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *