Генпрокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Першого заступника Голови Державної служби України з питань праці

Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України та управлінням процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих Департаменту процесуального керівництва у кримінальних провадженнях слідчих центрального апарату Генеральної прокуратури України завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою Першого заступника Голови Державної служби України з питань праці Бардонова М.В. у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Досудовим розслідуванням встановлено, що вказаний керівник центрального органу виконавчої влади у період з травня по червень 2016 року вимагав та одержав від директора одного з суб’єктів господарювання неправомірну вигоду у вигляді грошових коштів в сумі 200 тис грн за надання останньому необхідної дозвільної документації з метою повноцінної діяльності підприємства, шляхом використання наданої йому влади та службового становища.

Наразі за результатами досудового розслідування обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду.

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *