Центр відновлення зору «Візіум» робитиме від 100 до 150 хірургічних операцій …

Центр відновлення зору «Візіум» робитиме від 100 до 150 хірургічних операцій щомісяця та діагностуватиме близько 1500 пацієнтів

«Я гаряче підтримую відкриття медичних центрів та клінік, які надають якісні послуги населенню» – заявив голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз під час відкриття ТОВ « Центр відновлення зору «Візіум».
«У мене є три пріоритети – безпека, освіта і охорона здоров’я», зауважив Юрій Гарбуз – «Вітаю відкриття медичних центрів та клінік, які надають якісні послуги населенню. Але одразу попереджаю, що у новоствореній обласній лікарні буде власне офтальмологічне відділення, тому конкуренції у майбутньому не уникнути».
Варто зазначити, що центром планується здійснювати від 100 до 150 хірургічних операцій щомісяця та діагностувати близько 1500 пацієнтів. Окрему увагу у новому медичному центрі приділятимуть лікуванню дітей. Для цього заклад має повний набір обладнання та досвідчених фахівців.
Окрім того, переважну більшість штату медичних працівників складають лікарі, що виїхали з тимчасово непідконтрольної українській владі території Луганської області.
А вже в жовтні центр офтальмології планує зареєструвати угоду про створення клінічної бази кафедри офтальмології Луганського державного медичного університету у Центрі відновлення зору «Візіум». Це дасть змогу студентам, інтернам та курсантам навчального закладу проходити навчання сучасним методам лікування патологій органів зору.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *