Володимир Гуц: обласна влада робить все можливе задля підвищення життєвих …

Володимир Гуц: обласна влада робить все можливе задля підвищення життєвих стандартів наших громадян

3 жовтня заступник голови облдержадміністрації Володимир Гуц зустрівся з представниками Фонду імені Гайнріха Бьолля. У рамках зустрічі обговорені шляхи вирішення соціально-гуманітарних, інвестиційних, економічних та безпекових питань регіону.
Варто зазначити, що Фонд імені Гайнріха Бьолля займається питаннями розвитку демократії, захисту прав людини та зміцнення громадянського суспільства, політичної освіти для громадян, раціонального використання енергії та захисту клімату.
На думку гостів пріоритетними напрямками співпраці між міжнародними, місцевими громадськими організаціями та облдержадміністрацією мають стати забезпечення енергетичної безпеки регіону, протидія російській інформаційній агресії, а також додаткові соціальні виплати внутрішньо переміщеним особам, пенсіонерам та підтримка населення на тимчасово непідконтрольній українській владі території Луганщини.
Володимир Гуц подякував представникам Фонду за готовність підтримувати Луганщину на шляху відродження та зазначив, що обласна влада робить все можливе задля підвищення життєвих стандартів наших громадян, а також наголосив на безальтернативності європейського вибору України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *