(Фото)У Сартані школярі завітали до прикордонників, які стоять на самій лінії зіткнення

   Щоб ближче познайомитись зі службою прикордонників, власними очима побачити військову техніку та озброєння, віч-на-віч поспілкуватись із справжніми героями, у гості до охоронців рубежу завітали учні загальноосвітньої школи селища Сартана.
   Багато цікавих заходів, показові виступи службових собак, екскурсія місцем дислокації, виставка озброєння та техніки лишили масу позитивних вражень у школярів. Забувши про час, діти протягом кількох годин оглядали техніку, пробували себе у ролі військового, приміряли справжню амуніцію воїна. Не лишили без уваги і своїх захисників. Один за одним задавали питання, а в знак підтримки дякували тим, хто боронить нашу землю від агресора. Світлини на згадку та смачний обід від прикордонників на завершення відвідин.
   А робота з навчальними закладами шкільного та дошкільного типу триває. Щотижня “зелені берети” проводять заходи патріотичного характеру для підростаючого покоління. Військові, десь, знаходять відраду дивлячись у ясні та допитливі оченята дітей, які так хочуть жити на своїй Богом даній землі, а дітлахи завжди із радістю навідують прикордонинків, бо ж добре знають, вони охороняють їх спокійний сон.
Прес-служба Донецькогго прикордонного загону





Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *