ШANA об’єднає музику, театр і танець в заворожуючій містерії ‘Таємні коди’

 

Гурт ШАNA готує дивовижний подарунок для всіх поціновувачів української музики і не тільки.

6 листопада в Харкові на сцені Національного українського драматичного театру ім. Т. Г. Шевченка буде представлена програма “Таємні коди”, в основі якої закладена містерія звуку і дійства. “Таємні коди” – це сміливий експеримент форми і змісту. Гурт ШANA в майбутньому концерті-містерії об’єднає: театр в різноманітті його форм – від пластичного театру жесту до перформенсу та сучасного танцю з художнім світлом і візуальними інсталяціями; альтернативне звучання в поєднанні з віолончеллю, саксофоном, перкусією, фортепіано, арфою і струнним оркестром; дивовижний вокал Катаріни Леонової з етнічними мотивами в сплетінні з хором і електронікою. Все дійство створене і пронизане драматургією – містерією.

«Відразу після успішної презентації акустичної програми в Харкові і після виступу на київському стадіоні, ми натхненні і налаштовані рішуче, і рухаємося далі. Для нас важливо знаходити все нові і незвичайні форми, вкладаючи зміст і натхнення, якими хочемо ділитися з кожним. Головна ідея програми «Таємні коди» – це глибока і чаруюча бесіда з публікою через містерію, через таємницю. Ми разом створюємо один простір, на сцені і в залі, теж саме відбувається і після виступів – в житті – в одному місті, в одній країні. З нетерпінням і радістю чекаємо зустрічі на концерті 6 листопада», – поділилася лідер групи Катаріна Леонова.

Колектив ШАNA, записавши в Берліні дебютний альбом “Молюсь” на студії Trixx в лютому 2015 року, в березні 2016 представила сольну програму в столичному клубі Atlas, а вже в липні цього ж року зіграла на НСК “Олімпійський” на одній сцені з Muse, RHCP , The Kills, Hurts таі ін., в рамках наймасштабнішої музичної події України UPark Festival.

Детальніше про концерт «Таємні коди»

Гурта ШАNA. Концерт-містерія “Таємні коди”

6 листопада, початок о 19:00
Харків, Національний український драматичний театр ім. Т. Г. Шевченко,
вул. Сумська, 9
Квитки можна придбати тут

Відео з акустичного концерту

Більше про гурт ШАNA:

Сайт,  ВКФБ, YouTubeSoundcloud

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *