На засіданні Ради регіонального розвитку обговорили готовність України до …

На засіданні Ради регіонального розвитку обговорили готовність України до опалювального сезону, а також ініші актуальні зараз для усіх питання.

Сьогодні Уряд прийняв низку важливих рішень, які знімуть перешкоди і дозволять комунальним підприємствам розпочати нормальну роботу. У четвер проведемо селекторну нараду, на якій зможемо впевнитись у рівні якісної підготовки до осінньо-зимового періоду. Моя вимога – у кожній домівці має бути тепло, а вулиці мають бути чистими.

Обговорили також ситуацію з дорогами. Цього року ми розпочали по-справжньому масштабний ремонт доріг в Україні. Кожен розуміє, що дороги не будуються за такий незначний проміжок часу. У деяких куточках країни ремонт іде недостатньо ефективно і ми будемо з цим розбиратись. Саме тому до кінця року буде розроблена Стратегія розвитку українських доріг, яка допоможе нам підкреслити наші логістичні можливості і забезпечити нормальні умови пересування по країні.

Окрема тема – забезпечення безпеки кожного українця. Уряд ініціював зміни щодо державного бюджету уже на цей рік, якими передбачається збільшення виплат для карного розшуку. Щодо так званого «закону Савченко» – ми розробили відповідний закон і внесли його в парламент і я розраховую, що наступного тижня його ухвалять. За нетривалий час в Україні звільнено 8,5 тис. злочинців, з яких 906 скоїли повторні злочини! Цю ситуацію потрібно негайно виправляти

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *