Сьогодні на засіданні Уряду Міністерство інформполітики представило …

Сьогодні на засіданні Уряду Міністерство інформполітики представило Концепцію популяризації України в світі. Ми маємо вирішувати цю задачу якісно і професійно. І детальніше про це – у презентації.

Але хотів би наголосити – в першу чергу ми самі маємо позбутись комплексу меншовартості. Україна – одна з найбільших країн в Європі, яка має величезний потенціал, але непросту історію. Сьогодні ми переживаємо немислимий для ХХІ сторіччя для цивілізованого світу акт віроломної агресії і не можна, щоб про це забували. Агресія продовжується – санкції проти агресора повинні продовжуватись. І це не тільки в інтересах України, це в інтересах Європи, в інтересах усього цивілізованого світу, якщо світ не хоче щоб епідемія агресії перекинулась на інші країни.

Але ми не жертва, яка потребує просто допомоги. Ми повноправний член європейської сім’ї і цивілізованого світу, який відстоює своє право на вільний вибір свого шляху розвитку. Ми не повинні принижувати себе самі і не допускати, щоб нас принижували інші. І ми маємо боротись за те, щоб в Європі і світі нас сприймали, як повноцінного партнера, а в умовах, коли в Україні розпочинається економічне зростання, – ще й партнера вигідного.

http://www.slideshare.net/volodymyrgroysman/ss-67002805

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *