В облдержадміністрації обговорили стан підготовки до опалювального сезону …

В облдержадміністрації обговорили стан підготовки до опалювального сезону в містах і районах області

12 жовтня в облдержадміністрації під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Володимира Гуца відбулось засідання штабу з підготовки житлово-комунального господарства, об’єктів соціального призначення до роботи в осінньо-зимовий період 2016-2017 років та сталого проходження опалювального сезону.
У засідання взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, теплопостачальних підприємств області, товариства з обмеженою відповідальністю «ЛЕО», публічного акціонерного товариства «Луганськгаз».
У ході засідання директор Департаменту житлово-комунального господарства облдержадміністрації Віталій Сурай доповів, що два навчальні заклади – Східноукраїнський національний університет імені Володимира Даля та Лисичанський професійний ліцей ще не уклали договорів на подачу тепла. Разом з тим, він повідомив, що до опалювального сезону готові усі 372 котельні, які опалюють 505 об’єктів соціальної сфери (дитячі садки, школи, лікарні), але рівень розрахунку за тепло, отримане споживачами становить приблизно 91%.
У свою чергу представники «ЛЕО» та «Луганськгаз» зауважили на необхідності урегулювання боргових ситуацій з теплогенеруючими підприємствами області.
За результатами наради Володимир Гуц надав доручення стосовно заходів з підтримки під час опалювального сезону в належному стані відповідної інфраструктури міст і районів, завершення заготовки палива для котелень у сільських районах, урегулювання питань з енергопостачальними та газорозподільними підприємствами області.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *