Юрій Гарбуз зустрівся із журналістами -земляками Всіх присутніх на …

Юрій Гарбуз зустрівся із журналістами -земляками

Всіх присутніх на зустрічі об’єднує головна, на сьогоднішній день, тема – встановлення миру на Донбасі, адже для кожного Луганщина – в прямому сенсі рідний дім. Не випадково місцем зустрічі стало Луганське земляцтво.
Під час зустрічі глава МГО «Луганське земляцтво» Вадим Горан відзначив, що основні напрямки діяльності Земляцтва по суті і по духу збігаються з програмами, які реалізує Луганська військово-цивільна адміністрація. Зокрема, програма Земляцтва «Народна дипломатія», реалізація якої почалася ще в 2015 році, протее доцільним є створення спільної з Луганською облдержадміністрацією програми підтримки переселенців.
Юрій Гарбуз підтримав ідею створення спільної програми, а також підкреслив, що взаємозв’язок між Земляцтвом і областю вже існує. Цей взаємозв’язок здійснюється в багатьох проектах і заходах, що проводяться як в Києві, так і в області за участю Земляцтва. Зокрема, екскурсії по Києву для дітей з «сірої зони», проведення футбольного турніру в Біловодському районі, фестиваль «Мир нашому дому», адресна допомога переселенцям, безкоштовні юридичні консультації, організовані Земляцтвом – цей перелік можна продовжити.

Журналісти були вдячні губернатору за можливість поспілкуватися, донести при особистому спілкуванні ті питання, які хвилюють більшість переселенців.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *