Новини АТО: внаслідок артилерійського обстрілу м. Попасної пошкоджено …

Новини АТО: внаслідок артилерійського обстрілу м. Попасної пошкоджено районну лікарню

В результаті обстрілу м. Попасна зі ствольної артилерії 122 – мм калібру пошкоджено фасад Центральної районної лікарні, вибиті шибки та вікна. Снарядом, який розірвався у дворі стаціонарного відділення лікарні посічені господарські споруди та поламані дерева.
Також, вибухом було пошкоджено газорозподільну станцію. Наразі газопостачання відновлене.
Постраждали й будівлі по вул. Циалковського у м.Попасна. Зокрема, внаслідок влучення снаряду у дах житлового будинку пошкоджені несучі конструкції, завдано значної шкоди квартирі, в якій на той момент знаходилась її власниця. Чудом жінка залишилась живою.
Крім того, в результаті прямого влучення разом з автомобілем згорів гараж місцевого жителя, – повідомив журналістам голова обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

«Останній тиждень російсько-терористичні угруповання щоденно обстрілювали позиції наших бійців поблизу Попасної. Проте, такого цинічного обстрілу мирного населення не було вже давно. Дякувати Богові, що люди не постраждали.
Неухильне дотримання нашими військовими наказу не відкривати вогонь у відповідь, терористи використовують для безкарного порушення Мінських домовленостей. Сподіваюсь, що міжнародні моніторингові групи зафіксують ситуацію належним чином, а реакція міжнародної спільноти буде адекватною злочину», – прокоментував обстріл м. Попасна Юрій Гарбуз.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *