(Фото)На лінії зіткнення прикордонники виявили товарів в понад 145 тисяч та притягнули до кримінальної відповідальності трьох громадян, котрі пропонували хабар

   Тільки протягом трьох останніх днів прикордонники, які несуть службу в КПВВ “Гнутове” та “Новотроїцьке” виявили вантажу на суму в понад 145 тисяч гривень та притягнули до кримінальної відповідальності громадян, котрі намагались дати хабара.
   Ліки, одяг, товари народного вжитку прикордонники виявили в конструктивних особливостях автомобілів “Рено”, “Шкода”, “Фольцваген” та “ВАЗ”. Щоб доправити вантаж до окупованої території порушники запаковували його в спеціально обладнані схованки.
   Також один із правопорушників аби провезти вантаж продуктів харчування на тимчасово непідконтрольну територію вирішив домовитись з прикордонниками у КПВВ “Новотроїцьке”. У паспортний документ чоловік 1969 року народження вклав неправомірну грошову винагороду у розмірі 1500 гривень. Ще два випадки втягнення персоналу Донецького прикордонного загону в протиправну діяльність зафіксовано окрім КПВВ “Новотроїцьке” і в КПВВ “Гнутове”. У обох оказіях правопорушники намагалися дати хабаря прикордонникам за позачерговий пропуск їх транспортних засобів через лінію зіткнення. У  позачерговому сприянні в перетині громадяни спробували дати хабар у розмірі 400 та 200 гривень.
   Для подальших правових дій громадян, котрі намагались підкупити правоохоронців та осіб, які в незаконний спосіб провозили товари передано компетентним органам.
Прес-служба Донецького прикордонного загону



Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *