«Завдяки скоординованим діям правоохоронних органів нам вдасться навести в …

«Завдяки скоординованим діям правоохоронних органів нам вдасться навести в області порядок», Юрій Гарбуз на оперативній нараді в ГУ Нацполіції Луганщини

19 жовтня голова Луганської обласної державної адміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуз взяв участь у оперативній нараді з керівництвом силових структур області. На нараді під головуванням очільника Головного управління Національної поліції в Луганській області Сергія Коміссарова були присутні прокурор області Володимир Янко, начальник Служби безпеки України в Луганській області Олег Козловський та голова Апеляційного суду Володимир Гаврилюк.

«Сьогодні, коли в поліції області зберігається близько тисячі вакансій, кожен з вас працює за трьох. Я дякую вам за службу!», звернувся до присутніх співробітників поліції Юрій Гарбуз.
Очільник області відзначив, що вже багато зроблено у сфері забезпечення правопорядку, однак є питання, які потребують доопрацювання. Серед них профілактика дитячої злочинності, вилучення з незаконного обігу зброї, припинення незаконної вирубки лісу. «Завдяки скоординованим діям правоохоронних органів нам вдасться навести в області порядок», запевнив Юрій Гарбуз.
Основною темою наради були питання, пов’язанні з виконанням поліцією обов’язків в умовах проведення на території області антитерористичної операції.

Це вдруге, коли у підведенні підсумків роботи поліції беруть участь керівники силового блоку та керманич області. Кожен з них висловив свої зауваження до роботи поліції та побажання спільно та плідно працювати для виправлення ситуації, щоб кожен мешканець області був захищений від кримінальних посягань, щоб порушені права громадян були у повному обсязі поновлені, а завдані їм збитки відшкодовані.
За традицією, за підсумками роботи найкращому відділу поліції, яким став Попаснянський відділ, було вручено ключі від нового службового автомобілю, а Троїцькому відділу поліції було вручено комп’ютер.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *