Кіберхунта: українські хакери дізналися правду про смерть «Мотороли»

Однією з топових новин останніх днів стала ліквідація російськими спецслужбами Арсенія Павлова (він же «Моторола»). При цьому, російська пропаганда всіма силами намагається звалити провину на міфічну українську ДРГ. Для її затримання навіть оголошували «план-перехоплення» по Донецьку в день вбивства «Мотороли». Природно, нікого не зловили. Та й кого ловити, якщо всі свої ?!

Так би і текло «лайно по трубах» російської пропаганди, але є одна проблема – українські хактивісти з кіберальянса «КіберХунта», FalconsFlame, Trinity, Рух8 вже кілька місяців контролюють комп’ютери і інші девайси товариша Павлова, а також членів «Спарти».

У нас був і є доступ до всіх його особистих документів, фотографій і аудіофайлів. Як доказ показуємо деякі унікальні матеріали.

Почитували ми навіть його листування, яка, після «трагічної смерті героя» придбала для нас новий сенс.

Виявляється «Моторола» в останні тижні перед смертю до чортиків переживав з приводу конфлікту з російськими кураторами. Йому здавалося, що він став зайвим.

Через це він тиждень не жив вдома (хоча тільки 5 жовтня забрав дитину з пологового будинку) – ночував в кабінеті, боявся за своє життя. І як виявилося не дарма.

Так, в листуванні дружина «Мотороли» згадує, що в їх будинку 16 жовтня зняли охорону, після чого їй стало тривожно. Павлов проінструктував її щоб не вірила «старшим братам» (для тих, хто не в темі – старші брати – це ФСБ).

Із плином аналізу інформації будемо викладати нові факти.

Читайте, дивіться, робіть висновки! Для нас із «старшими братами» вже все зрозуміло.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *