(Фото)Прикордонники підтримали своїх бойових побратимів, котрі виступили у турнірі “Сила нації” в Маріуполі

   Воїни АТО, котрі втратили кінцівки в гібридній війні вперше виступили в Маріуполі у турнірі “Сила нації” з кросфіту. Хлопці із різних регіонів України вперше об’єднались, коли на їхню землю ступив ворог. У нерівній боротьбі за різних обставин чоловіки зазнали страшних поранень. Незламність духу справжнього українця не дала упасти та об’єднавшись вдруге вони щодня доводять пересічним громадянам, що вони не є людьми з обмеженими здібностями, їхнє життя цікаве та різнобарвне.
   Змагання у кілька етапів, 15 учасників у більшості з яких ампутовані ноги, кожної хвилини демонстрували та захоплювали глядачів не тільки своєю фізичною силою, але й високою моральною стійкістю. Нагороди, теплі слова та бурхливі оплески дарували маріупольці та побратими, котрі прийшли підтримати хлопців.
   “Це надзвичайно. Сильно… В мене перехоплювало дихання. Я думаю у кожного сьогодні присутнього була неймовірна гордість за таких бійців, за таких патріотів! Особливо вразив боєць Айдару Костянтин Фішер, котрий стоячи на одній нозі піднімав гирю і накінець, коли він вже не міг стояти на одній нозі, все ж завершив змагання” – поділився після дійства прикордонник Олег Садчіков.
Прес-служба Донецького прикордонного загону






Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *