На цьому тижні я звітував про результати роботи Уряду за останні 6 місяців. …

На цьому тижні я звітував про результати роботи Уряду за останні 6 місяців. Один із пунктів, на якому я детально зупинився – децентралізація. Ця реформа – наша спільна перемога. Я пам’ятаю спротив, з яким перші зусилля нашої команди на цьому шляху зустріли у 2014 деякі політики та чиновники. Тепер я можу впевнено сказати: децентралізація працює!

Це підтверджують конкретні приклади змін, які відбуваються і у великих містах, і в малих населених пунктах. Сьогодні візьмемо Теплодар. У затвердженому бюджеті міста обсяги витрат бюджету розвитку на 2015 рік на початок року складали 0,5 млн.грн. Протягом 2015 року збільшено обсяг витрат бюджету розвитку у сумі 2,7 млн.грн. з них за рахунок перевиконання дохідної частини бюджету міста Теплодар – 0,8 млн.грн. На що витрачені ці гроші? Можна теж побачити наочно. Капітальний ремонт двох дитсадків, ремонт водопроводу і реконструкція вуличного освітлення.

Це конкретні речі, які роблять життя мешканців Теплодару – комфортнішим. І саме заради цього і розпочиналась децентралізація.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *