(Фото)Тільки за пів дня роботи прикордонники на Маріупольському напрямку виявили товарів на суму понад 160 тисяч гривень

   У КПВВ “Гнутово” та “Новотроїцьке” прикордонники не пропустили на непідконтрольну територію два транспортних засоби, які переміщували товари з порушенням правил перевезення на суму понад 160 тисяч гривень.
   У КПВВ “Гнутово” в автомобілі марки “Опель” громадянин намагався перемістити на окуповану територію партію медикаментів, запчастини та одяг.  А в КПВВ “Новотроїцьке” правоохоронці затримали чоловіка, який спробував перевезти через лінію зіткнення побутову хімію та сувенірні вироби. Загальна сума виявлених товарів склала понад 160 тисяч гривень. Громадян, транспортні засоби, товари передано компетентним органам.
   Ще один транспортний засіб прикордонники не пропустили на непідконтрольну територію. Під час перевірки документів на автомобіль прикордонники встановили неспівпадання він-коду на кузові автомобіля з реєстраційним документом.
   Також у КПВВ “Новотроїцьке” прикордонники зафіксували спробу дачі неправомірної винагороди. Чоловік аби позачергово перетнути контрольний пункт намагався дати хабар у розмірі 400 гривень. Для притягнення до кримінальної відповідальності порушника передано працівникам Нацполіції.
Прес-служба Донецького прикордонного загону


Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *