Розвага дня – е-декларації. Що далі?

Прем’єр-Міністр Гройсман тримає мільйонну готівку. Віце-Прем’єр-Міністр Кубів схоже любить інвестувати y нерухомість: 9 земельних ділянок; у доньки 4 квартири і т.д. Гонтарєва, голова НацБанку України зберігає своїх $1.8 мільйона доларів США у доларах США, а не в гривнях, як спонукають інших громадян. Найбіднішим Віце-Прем’єр-Міністром виявився Розенко.

А от Парасюку потрібно починати свій парламент окремий формувати. Він взагалі у це все не вписується зі своїм годинником за 8 тисяч гривень і однією хатою батьків в селі…

Найголовніше питання, яке крутиться у всіх y головах – що далі? Що буде Лесику Довгому за його 90 картин і готівку? Що буде усім тим заступникам і службовцям середніх ланок, у яких готівкою вдома лежить по $300 тисяч? Це ж не одиниці і навіть не десятки людей, а сотні і тисячі!

І дуже цікаво, яка реакція на це все буде у ЄС, США, Канади? А також діаспори?

Звичайно, навіть якщо щось з цим усім робити, то розслідування і притягнення до відповідальності займуть роки. Але ж якщо взагалі нічого не робити, то розчарування і цинізм українців по всьому світу дійдуть до такого рівня, що України просто не стане, як би страшно не було про це говорити.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *