Термін прийому заявок в проект «Створення робочих місць для нового життя. Гранти для роботодавців» продовжено до 20 листопада!

Термін прийому заявок в проект «Створення робочих місць для нового життя. Гранти для роботодавців» продовжено до 20 листопада!

Cкористайтесь можливістю та взяти участь у проекті!

До участі запрошуються комерційні підприємства будь-якої організаційно-правової форми Харківської, Полтавської,Сумської, Донецької (підконтрольна Україні територія) областей, а також фізичні особи – підприємці, що готові створити робочі місця для внутрішньо переміщених осіб.

Можливі види робочих місць: постійні, строком не менше 12 місяців. Подавати заявку на грант можуть: юридичні особи будь-якої організаційно-правової форми (окрім державних, комунальних і неприбуткових організацій); фізичні особи – підприємці. Підприємства і фізичні особи, які зареєстровані не пізніше 01.01.2016.

Наданий грант може бути спрямований на створення робочого місця, а саме: придбання обладнання, програмного забезпечення; оплата послуг (у т. ч. реклама, ремонт); оренда приміщення; оплата податкових зобов’язань, що виникають упродовж реалізації проекту. Грант не може бути спрямовано на оплату заробітної плати працівнику.

Сума гранту на створення одного робочого місця становить 19 000,00 гривень. Заявку може бути подано на створення кількох робочих місць.

Для отримання детальної інформації про умови подання заявки й документів до неї необхідно надіслати нам порожнього листа на адресу caritas.grant4job@gmail.com.

В отриманій автовідповіді знаходитимуться інструкції подальших дій і посилання для завантаження і заповнення заявки.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *