(Відео)Гурт “Смоляни” виступив з грандіозним концертом для прикордонників у зоні АТО

   Творчий колектив “Смоляни” у склад якого входить танцювальний танок “Едельвейс” виступили для прикордонників на передовій. Концерт відбувся на одній з баз дислокації у селищі Сартана.
   Протягом двох годин чернігівчани дарували чудові виступи та заряджали позитивом своїх захисників. Ті в знак вдячності дякували гучними оплесками. Авторські та народні пісні, відомі композиції українських виконавців не лишили байдужим жодного. Особливо прикордонників вразив професійний рівень виконання, адже в колективі майже всі аматори. Артистизмом та харизматичністю одразу ж підкориили серця глядачів дівчата з танку “Едельвейс”. Українські народні танці, запальні та ліричні в комплесі створили справжнє танцювальне мистецтво, котре завоювало палких шанувальників серед військових.
Не стримуючи емоцій хлопці співали і підтанцьовували.
   Наприкінці зі словами вдячності та теплими побажаннями виступили солісти гурту та за давньою українською традицією вручили бійцям короваї. Наостанок зробили світлини на згадку та розписали стяг.
   Також не залишились хлопці і без подарунків. Смаколики та речі необхідні в побуті в знак вдячності артисти презентували своїм захисникам.
Прес-служба Донецького прикордонного загону


















Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *