(Відео)У конструктивних особливостях двох автомобілів прикордонники виявили цигарки

   Протягом двох днів прикордонники на лінії зіткнення фіксують не тільки чергові сроби підкупу, але й виявляють товари на значні суми коштів. Порушники намагаються провезти з порушенням правил переміщення або ж з приховуванням – в конструктивних особливостях автівок товари в асортименті.
   Так, у КПВВ “Новотроїцьке” правоохоронці притягнули до відповідальності двох громадян, котрі мали намір втягнути у протиправну діяльність співробітників Держприкордонслужби. За позачерговий проїзд громадяни намагалися дати неправомірну грошову винагороду у розмірі 200 та 400 гривень. Для притягнення до кримінальної відповідальності громадян передано працівникам Нацполіції.
   Ще трьох осіб, котрі спробували доправити з порушенням правил переміщення до окупованої території понад 250 кілограм риби та 550 кілограм свинини затримали прикордонники у  КПВВ “Гнутово” та “Новотроїцьке”. Крім того, в конструктивних особливостях транспортного засобу – під обшивкою та в місці для запасного колеса правоохоронці виявили понад 60 блоків цигарок.
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *