Діти з Луганщини, які мешкають вздовж лінії розмежування, відправилися на …

Діти з Луганщини, які мешкають вздовж лінії розмежування, відправилися на відпочинок в дитячий центр «Молода гвардія»

З 13 листопада до 3 грудня 2016 року в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» триватиме ХІІ оздоровча зміна «Наш вибір – європейська Україна».

144 дитини з Луганської області відправилися до центру для участі в цій зміні. Серед них 120 – це діти, які проживають в населених пунктах Новоайдарського, Попаснянського та Станично-Луганського районів, розташованих вздовж лінії розмежування.

Таку можливість діти отримали завдяки розпорядження Кабінету Міністрів України «Питання організації оздоровлення та відпочинку дітей із населених пунктів, розташованих на лінії зіткнення, у 2016 році», яким передбачено виділення безоплатних путівок до дитячих центрів «Артек» і «Молода гвардія» для оздоровлення цієї категорії дітей.

Із найкращими побажаннями проводжали дітей заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик та директор Департаменту соціального захисту населення ОДА Елеонора Поліщук.

80 юних мешканців області, які відпочивали в «Молодій гвардії» впродовж ХІ тематичної зміни, вже повернулися з відпочинку.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *