У Києві відкрився другий новий сервісний центр МВС

5 листопада відкрився другий новий сервісний центр МВС у м. Києві на Авторинку за адресою: Столичне шосе, 104.
Колишнє МРЕВ перетворилося у двоповерховий сервісний центр МВС, що забезпечений усіма видами необхідного зв’язку. 19 адміністраторів, серед яких нові співробітники, забезпечують якісне надання послуг з реєстрації, перереєстрації та зняття з обліку транспортних засобів та інші послуги сервісних центрів МВС.
«Сервісний центр МВС на Авторинку був одним із найскладніших та найбільш корумпованих. Зараз це просторий та сучасний двоповерховий сервісний центр, оснащений електронною чергою, електронним інформаційним боксом, у нас є планшет для оцінки якості надання послуг, а також веб-камера, де можна переглянути обслуговування та завантаженість центру. Це вже другий центр у Києві та третій в Україні. Обіцяємо, що такі з’являться скрізь по Україні», – розповідає керівник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.
Серед основних переваг нового сервісного центру МВС – сучасні технології, система прозорих кабінетів та спеціально підготовлений клієнтоорієнтований персонал. Сервісні центри МВС відкрили усі доступи зворотного зв’язку, що дозволяє моніторити роботу сервісних центрів МВС та роз’яснювати громадянам порядок отримання послуг – можна скористатися зручним сайтом, соціальними мережами. А невдовзі запрацює call-центр.
До кінця року сервісні центри МВС нового зразка з’являться ще у 9 областях України.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *