Україна виконала всі критерії для безвізу Переконані, ЄС виконає, що обіцяв YouTube

Україна виконала всі критерії для отримання безвізового режиму з Євросоюзом: "Ми переконані, що Європейський Союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим", – наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк у понеділок, 14 листопада, під час дискусії у Фонді Конрада Аденауера в Берліні.

Арсеній Яценюк наголосив, що український народ "не прийняв намагання колишнього президента і уряду відкинути ідею євроінтеграції": "Українці взяли європейські прапори в руки, вийшли на вулиці і почали боротьбу – за справедливість, за Європу, європейські цінності, свободу та нашу незалежність".

"Ці європейські прапори мають на собі кров після того, як колишній президент віддав наказ фактично вчинити розправу над українцями, які боролися за нашу свободу", – сказав він.

Арсеній Яценюк нагадав, що після Революції Гідності Україна підписала Угоду про зону вільної торгівлі з ЄС: "Це було економічне вирішення, як посилити наші економічні відносини".

Водночас лідер "Народного фронту" підкреслив: "Ми переконані, що після того як ми ухвалили все необхідне законодавство і виконали всі критерії для безвізового режиму, Європейський союз виконає, що обіцяв. І український народ отримає безвізовий режим".

"Реформи юстиції, правосуддя, економіки, антикорупційні зусилля – ми робимо все, щоб підняти Україну до стандартів Європейського Союзу", – наголосив він.

"Критично важливо – мати міцний Європейський Союз. І прийде час, коли Україні буде надана реальна перспектива – приєднатися до ЄС", – сказав Арсеній Яценюк.

Офіційний сайт: http://nfront.org.ua/

Приєднуйся!
Facebook: https://www.facebook.com/nfront.org.ua
Twitter: https://twitter.com/NarodnyiFront
Google+: https://plus.google.com/+NfrontOrgUa2014/posts
Youtube: https://www.youtube.com/user/NarodnyjFront

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *