Визнання ООН Росії окупантом дозволить посилити боротьбу з агресором, – Георгій Логвинський

Організація об'єднаних націй офіційно визнала Російську Федерацію державою-окупантом, а Крим – окупованою територією. Це дозволить Україні посилити свої позиції у питанні боротьби з агресією північного сусіда.

Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський, коментуючи ухвалену 15 листопада резолюцію ООН "Ситуація з правами людини в Автономній Республіці Крим та місті Севастополь (Україна)", ініційовану Україною.

На підтримку документа виступили 73 держави, проти голосували 23. 76 утримались. Співавторами української резолюції стала 41 держава-член ООН.

"Є чіткі формулювання цього документа, які говорять про розвиток міжнародної політики України. Росія – окупант. Анексія не визнається, порушення прав людини, кримських татар в Криму, порушення прав наших громадян, пов'язаних в тому числі і з призовом, невиконання міжнародних конвенцій", – пояснив суть документа представник "Народного фронту".

"Це черговий удар по Російській Федерації і ще раз повне розуміння, що якщо Росія не звільнить наші території, проводитиме далі політику окупації інших держав, включаючи Україну, – вона буде не просто під санкціями, а й будуть застосовані більш жорсткі заходи, які обмежуватимуть її як країну-відлюдька в світовій спільноті”, – підсумував Логвинський.

Офіційний сайт: http://nfront.org.ua/

Приєднуйся!
Facebook: https://www.facebook.com/nfront.org.ua
Twitter: https://twitter.com/NarodnyiFront
Google+: https://plus.google.com/+NfrontOrgUa2014/posts
Youtube: https://www.youtube.com/user/NarodnyjFront

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *