Олег Слободян: «Протягом тижня російсько-терористичні війська здійснювали обстріли контрольного поста «Мар’їнка» та «Гнутового»

Під час брифінгу в «Укрінформі» помічник Голови Державної прикордонної служби Олег Слободян розповів про обстановку та результати діяльності прикордонних підрозділів в районі проведення АТО. 

«Впродовж тижня зберігалася висока активність обстрілів дорожніх коридорів в смузі розмежування. Протягом тижня російсько-терористичні війська у трьох випадках здійснювали обстріли контрольного поста «Мар’їнка» та «Гнутово», – зазначив він.

Крім того, помічник Голови Державної прикордонної служби наголосив, що 10 та 11 листопада російські найманці із невстановлених причин не здійснювали пропуск осіб та транспортних засобів навпроти КПВВ «Гнутове», в зв’язку з чим даний КПВВ впродовж 2 днів не функціонував.  

«Впродовж минулого тижня зросла і активність ведення російсько-терористичними військами повітряної розвідки за допомогою БПЛА. Так, літальні апарати українські захисники спостерігали в 17 випадках, переважно на Маріупольському та Донецькому напрямках», – сказав Олег Слободян.

Він також додав, що у результаті нарощення системи контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів в смузі безпеки вздовж лінії бойових зіткнень за звітний період прикордонники виявили 29 транспортних засобів, якими порушники намагалися перевезти вантажі вартістю майже 5 мільйонів гривень.

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *