(Фото)На лінії зіткнення прикордонники затримали можливо члена НЗФ та виявили підроблений паспортний документ

   Під час здійснення контрольних заходів прикордонники у КПВВ “Гнутово” та “Новотроїцьке” виявили товарів на загальну суму в понад 67 тисяч гривень. Вантаж з м’яса, кави, насіння розторопші вагою в 400 кілограм, гранітних плит громадяни намагались перемістити через лінію зіткнення з порушенням правил перевезення.
   Крім того у контрольному пункті “Новотроїцьке” прикордонний наряд з перевірки документів виявив частково підроблений паспортний документ. Жінка, щоб вклеїти друге вікове фото пішла на кримінальне правопорушення. Як розповіла громадянка, за послуги вклеювання фотокартки у місті Донецьк заплатила 900 гривень. Наразі до Волноваського відділу Нацполіції направлено повідомлення про ознаки правопорушення за ст. 358 ККУ (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, викоритсання підроблених документів).
   Також у цьому ж КПВВ прикордонники спільно з працівниками Нацполіції затримали можливого члена незаконних збройних формувань. Чоловік 1956 року народження прямував у пішому порядку. Під час проходження паспортного контролю помітно нервував. Вже після проведення контролю другої лінії правоохоронці встановили можливу причетність даної особи до терористичних організацій. Для подальшого проведення фільтраційних заходів чоловіка передано працівникам Нацполіції.
Прес-служба Донецького прикордонного загону


Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *