Сомалійські правоохоронці затримали чоловіка, запідозреного у причетності до вибуху в Могадішо

Президент Сомалі Гасан Шейх Мохамуд повідомив про арешт особи, причетної до вибуху замінованого автомобіля, в результаті чого в суботу на велелюдному ринку в Могадішо загинуло щонайменше 20 людей.

Виступаючи в Центрі науки і технології в столиці, президент сказав, що чоловіка, який нині здійснив криваву атаку проти цивільних, затримали сили безпеки і він тепер перебуває під арештом».

Згідно з представниками органів безпеки, в суботу опівдні за місцевим часом, чоловік залишив заміновану машину при в’їзді на ринок у столичному районі Афесйоні.

Запідозрений чоловік запаркував свою машину і підірвав її тоді, коли службовці безпеки попросили його від’їхати подалі, – сказав Гусейн Ахмед Улосов, комісар району Вабері. Він спробував втекти, але його затримали службоці безпеки.

Атака сталася при в’їзді на ринок Беерта, що в районі головного аеропорту в Могадішо. Улосов сказав, що за 30 хвилин до вибуху вулицею проїжджав кортедж президента, проте невідомо, чи вибух пов’язаний з президнтським кортежем.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *