(Фото)За минулу добу прикордонники на маріупольському напрямку виявили зброю та затримали особу, яка перебувала в розшуку

   У КПВВ “Новотроїцьке” під час здійснення контрольних заходів прикордонники виявили нарізну мисливську зброю та затримали громадянина, який перебував у розшуку за розбій.
   За допомогою службової собаки Ельза прикордонники виявили у громадянина 1961 року народження мисливську зброю.Чоловік прямував у пішому порядку з непідконтрольної території. Для з’ясування походження та отримання зброї особу передано працівникам Нацполіції.
   У цьому ж КПВВ прикордонники затримали ще одного громадянина, котрий перебував у розшуку за скоєння злочину передбаченого ст. 187 ч.2 ККУ (Розбій). Донеччанин 1957 року народження мав намір покинути підконтрольну українській владі територію.
   А жінка 1948 року народження вирішила підкупити прикордонників за позачерговий її пропуск на підконтрольну Україні територію. Щоб вплинути на пришвидшення її пропуску громадянка запропонувала прикордонному наряду 500 рублів РФ. За свої дії порушницю буде притягнуто за ст. 369 ККУ (Давання хабара).
Прес-служба Донецького прикордонного загону

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *