Новини АТО: четверо наших військовослужбовців зазнали поранень внаслідок …

Новини АТО: четверо наших військовослужбовців зазнали поранень внаслідок ворожого обстрілу з забороненої зброї

Про це повідомив заступник голови Луганської облдержадміністрації Юрій Клименко.
Протягом минулої доби противник 11 разів відкривав вогонь по позиціях українських військовослужбовців.
Зокрема, у напрямку села Кримське Новоайдарського району бойовики п’ять разів застосовували 120-мм і 82-мм міномети, гранатомети різних типів, зенітні установки, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. У результаті обстрілів четверо наших захисників зазнали поранень і були доставлені до госпіталю.
Також з гранатометів різних типів, БТР, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї п’ять разів були обстріляні розташування сил АТО поблизу сіл Новозванівка та Новоолександрівка Попаснянського району.
А по укріпленнях наших військовослужбовців біля смт Станиця Луганська російсько-терористичні війська відкривали вогонь з гранатометів різних типів. У районі працював ворожий снайпер.
«Бойовики своїми невпинними обстрілами руйнують інфраструктуру, житлові будинки та б’ють по позиціях українських воїнів. Ми відновимо житло та комунікації області, але життя і здоров’я наших хлопців, які захищають державний суверенітет та незалежність України, є для нас найвищою цінністю», – наголосив Юрій Клименко.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *