Проект “Протидія торгівлі людьми” провів ряд освітніх заходів в школах Харківщини.

На минулому тижні проект “Протидія торгівлі людьми” провів ряд освітніх заходів в школах Харківщини.
21 листопада 2016 року проект «Протидія торгівлі людьми» провів тренінгове заняття для учнівської молоді.

Старшокласники 50-ї школи Харків отримали знання про сучасну ситуацію щодо торгівлі людьми в Україні. Розглянули види, форми й шляхи вербування молоді та можливі засоби застереження від потрапляння в сучасне рабство.

23 листопада представники проекту провели лекції для учнів 99-ї харківської школи та обговорили зі школярами ризики, з якими можуть стикатися молоді люди в сучасному світі. На зустрічах ішлося про права юнаків та дівчат, які можуть порушуватися в повсякденному житті, про те, що можна зробити, щоб вберегти себе від вербувальників на вулиці, у туристичній подорожі та в Інтернеті. Старшокласники зрозуміли, наскільки реальною й загрозливою є ця проблема. Організатори забезпечили учасників лекцій корисними методичними матеріалами на відповідну тему.

24 листопада взяти участь у лекції “Як вберегти себе від торгівлі людьми”, організованої проектом “Протидія торгівлі людьми”, могли випускники та педагоги всіх шкіл міста Первомайського, що на Харківщині.

Ми готові до співпраці, запрошуйте нас до своєї школи і ми допоможемо учасникам трегінгу донести про важливість та актуальність тематики з протидії торгівлі людьми в ігровій та цікавій формі.

Контакти: Керівник проекту, 050-300-04-49, 067-567-73-67

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *