Генеральний прокурор України Юрій Луценко привітав колектив столичної прокуратури з професійним святом

У четвер, 1 грудня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко привітав колектив столичної прокуратури з нагоди професійного свята – Дня працівника прокуратури.

Урочистий захід відбувся за участі мера міста Києва Віталія Кличка, керівників усіх правоохоронних органів столиці, представників судової гілки влади та народних депутатів.

Під час свого виступу Юрій Луценко відзначив, що головною ознакою роботи органів прокуратури за останні півроку є налагодження спільної та ефективної роботи усіх правоохоронних органів.

«Висловлюючи слова подяки колегам з інших правоохоронних органів, все ж таки хочу наголосити, що лише спільна співпраця є гарантією результату», – наголосив Генеральний прокурор України.

Поміж іншого очільник відомства відмітив позитивні та рішучі кроки в реформуванні органів прокуратури та запевнив, що прокуратура у змозі повернути авторитет та значимість для суспільства.

Наостанок Юрій Луценко побажав працівникам прокуратури наснаги, досягнення поставлених цілей та результатів.

У свою чергу прокурор міста Києва Роман Говда також висловив свої привітання колективу, подякував кожному працівнику за спільну роботу та побажав усім здоров’я, благополуччя, натхнення та злагоди у родинах.

З нагоди свята наказом Генерального прокурора України працівникам органів столичної прокуратури також присвоєно позачергові класні чини, нагороджено нагрудними знаками, медалями, а також за високі досягнення у роботі нагороджено цінними подарунками діючих прокурорів, а також ветеранів органів прокуратури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

За матеріалами прес-служби прокуратури міста Києва

 

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *