Прокуратура припинила діяльність ще 11 гральних закладів на Прикарпатті ( ФОТО)

Прокуратура Івано-Франківської області здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом організації мережі закладів, де надаються послуги у сфері грального бізнесу.

Так, у рамках розслідування 21.12.2016 проведено ряд санкціонованих обшуків у закладах, які діяли під прикриттям інтерактивних клубів в Івано-Франківську та чотирьох районних центрах.

Під час обшуків вилучено 107 одиниць комп’ютерної техніки, 7 терміналів для прийняття готівки (ставок), відповідні чеки про оплату, документацію та чорнові записи щодо ведення азартних ігор, а також грошові кошти в сумі близько 32 тис грн.

За результатами проведених заходів припинено діяльність 11 закладів, в яких надавались послуги у сфері грального бізнесу.

На даний час у вказаному провадженні проводяться слідчі дії спрямовані на встановлення власників закладів та організаторів незаконної діяльності.

Довідково: ч.2. ст. 203-2 ( зайняття гральним бізнесом) КК України, – караються штрафом від сорока тисяч до п'ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами прес-служби прокуратури Івано-Франківської області

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *