У МВС нагородили переможців “Кубка міністра з футзалу – 2016”

За звання чемпіона «Кубка Міністра внутрішніх справ України з футзалу – 2016» боролися 5 команд з різних регіонів України. Переможцем турніру та володарем Кубку стала збірна команда Харківського національного університету внутрішніх справ. Друге місце посіла команда Міжрегіонального центру швидкого реагування у м. Ромни Сумської області, а третє – здобула команда ГУНП в Кіровоградській області.
У церемонії нагородження переможців, яка відбулася сьогодні, 23 грудня, взяли участь заступник міністра внутрішніх справ України Тетяна Ковальчук, заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема, інші гості.
«Ви перемагали і виборювали вашу перемогу. І вам це вдалося. Хочу побажати так само вам і надалі мати сили, наснагу, далі перемагати і йти до перемоги», – сказала Тетяна Ковальчук.
У свою чергу, заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема зазначив, що підтримка здорового способу життя та заняття спортом є надзвичайно важливим для української молоді.
«Дуже важливо, що тут зібралися люди, які перемагають: в житті, на роботі, у футболі», – підкреслив він. Голова Громадської Ради МВС Володимир Мартиненко також привітав переможців та подякував за натхненну та емоційну гру.
«Було дуже цікаво спостерігати за всім, що відбувається в цьому залі останні два дні, і я знаю, для того, щоб потрапити сюди, ви пройшли довге коло відбіркових турнірів», – сказав очільник громадської Ради.
Також збірні команди отримали нагороди у номінаціях «Кращий гравець турніру з футзалу», «Кращий бомбардир турніру» та «Кращий воротар турніру».
Від імені Асоціації з футзалу України міністру внутрішніх справ України вручили «Подяку за підтримку та популяризацію футзалу в Україні та організацію першого турніру з футзалу «Кубок міністра внутрішніх справ України – 2016»».

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *