В облдержадміністрації відбувся правовий всеобуч щодо профілактики та …

В облдержадміністрації відбувся правовий всеобуч щодо профілактики та боротьби з корупцією

23 грудня заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко взяв участь у роботі антикорупційного правового всеобучу «Державна влада та громадськість Луганщини, сумісними зусиллями на профілактику та боротьбу з корупцією, через правовий всеобуч!»
У заході взяли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, центральних органів виконавчої влади, контролюючих органів та правоохоронних відомств.
«Два місяці тому в облдержадміністрації ми започаткували проведення антикорупційних всеобучів. Тоді на цей захід були запрошені представники закладів охорони здоров’я з усієї Луганщини. У залі лунали актуальні питання та відбулася жвава дискусія. Сподіваюся, що сьогодні ми зможемо відповісти на кожне поставлене питання щодо позбавлення нашої держави корупційної хвороби», – наголоси заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко.
У рамках заходу представники правоохоронних відомств провели роз’яснювальну роботу з присутніми, пояснили сенс понять «корупція», «корупційна діяльність», «конфлікт інтересів», «неправомірна вигода» і «зловживання владою та службовим становищем».
Варто зазначити, що Головним управлінням Національної поліції в Луганській області протягом поточного року відкрито 69 кримінальних проваджень по факту 79 випадків порушення законодавства, пов’язаного з корупційною діяльністю. Крім того, 14 осіб було відсторонено від виконання службових обов’язків.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *