OSINT Academy: прийоми пошуку та отримання інформації (відеоуроки)

Інформаційно-аналітичний центр національної безпеки України з доволу п. Дмитра Золотухіна пропонує 20 відеоуроків щодо отримання інформації:

 

OSINT Academy — новий освітній проект тренінгів для журналістів, блогерів, громадських активістів, представників прес-служб і всіх, хто створює і поширює контент з важливих для українського суспільства питань. Прослухавши тренінги OSINT Academy, ви зможете використовувати отримані знання в комерційних і суспільно-корисних цілях. Однак найбільшого успіху ці методи досягають у сфері журналістської діяльності.

Усі тренінги OSINT Academy є безкоштовними і проводяться за підтримки фонду European Endowment for Democracy та Міністерства інформаційної політики України.

Проводить тренінги засновник OSINT Academy Дмитро Золотухін – радник міністра інформаційної політики України, директор Інституту Постінформаційного Суспільства, незалежний експерт з питань інформаційних війн та конкурентної розвідки, засновник проекту Razvedka.in.UA, що присвячений впровадженню технологій competitive intelligence в сферу українського бізнесу.

ВІДЕОУРОКИ:

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *