Трамп похвалився «дуже гарним» вітальним листом від Путіна

У грудневому посланні новообраному президенту США російський лідер висловив надію на покращення відносин між країнами

Як повідомляють американські ЗМІ, президент Росії Володимир Путін у вітальному листі до новообраного президента Дональда Трампа на початку цього місяця висловив бажання «відновити рамки двостороннього співробітництва» з США.

У листі, оприлюдненому перехідною командою Трампа в п’ятницю, лідер Росії вітає новообраного президента США з Різдвом і Новим роком, а також висловлює надію на спільну роботу щодо виведення російсько-американських відносин з кризового стану.

За словами президента Росії, він упевнений, що, після вступу на посаду нового президента Сполучених Штатів, країни зможуть – діючи конструктивно і прагматично – зробити реальні кроки щодо відновлення рамок двостороннього співробітництва в різних сферах, а також перевести співпрацю між ними на міжнародній арені на якісно новий рівень.

Дональд Трамп, у своїй заяві, назвав вітальний лист «дуже гарним», відзначивши, що висловлені там «думки абсолютно правильні».

«Я сподіваюся, що обидві сторони зможуть реалізувати ці ідеї і нам не доведеться йти іншим шляхом», – підкреслив він.

Лідери Демократичної партії і адміністрація Обами звинувачують Путіна у втручанні у вибори в США, з метою домогтися поразки кандидата від демократів і колишнього державного секретаря Гілларі Клінтон, яка, на думку аналітиків, виступала за більш жорсткий курс по відношенню до російського керівництва.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *