Генеральний прокурор провів нараду з працівниками органів прокуратури Донецької області (ФОТО)

Перебуваючи з робочою поїздкою у Донецькій області, Генеральний прокурор Юрій Луценко провів зустрiч з працiвниками мiсцевих прокуратур та апарату прокуратури областi, а також представниками військової прокуратури сил АТО.

На нараді обговорювалися актуальні питання щодо діяльності органів прокуратури області. Зокрема, Юрій Луценко подякував за роботу і наголосив на необхідності «концентрувати увагу на конкретних злочинцях і не гнатися за статистикою». «Прокуратура має продемонструвати більшу людяність у ставленні до людей», – підкреслив він. Акцентуючи увагу на специфіці роботи, Генпрокурор зазначив, що досягнення миру на українському Донбасі можливо також завдяки тому, що ми зможемо продемонструвати, що в Україні на рівень краще жити ніж в Росії. Це та країна де можна знайти справедливість.

Також Юрій Луценко звернув увагу на необхідності підсилення питання боротьби з розкраданням бюджетних коштів, нелегальними гральними закладами, наркоманією. Він зауважив, що про результати відповідної роботи прокуратури має бути широко поінформовано громадськість.

Юрій Луценко наголосив на недопущенні необґрунтованого так званого «наїзду» на бізнес. «Середній бізнес – основа економіки здорової країни, особливо в умовах економічної кризи», – зазначив він.

Окрім того, за словами Генпрокурора, необхідно продовжити оновлення і чистку органів прокуратури, чим з 1 січня 2017 року займеться Генеральна інспекція, і в цьому питанні обласні та місцеві прокуратури повинні надавати їй повне сприяння.

Також Генеральний прокурор привітав працівників прокуратури з наступаючими святами та вручив відомчі нагороди.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ
Генеральної прокуратури України

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *