Покровськ «За мир і щастя в Україні»

20 січня 2017 року у  м. Покровську, за підтримки Міністерства культури України та Міністерства освіти і науки України, відбулось завершення Всеукраїнської культурно-мистецької акції «За мир і щастя в Україні».

Акція  стартувала 14 жовтня 2016 року, в День захисника України, за ініціативи Лілії Дорошенко, учениці 10-го класу загальноосвітньої школи № 2 м. Покровська, яка запропонувала об’єднати всі області України написанням Картини Миру, що складається з 25 окремих малюнків – пазлів. Картина має загальний розмір 4х5 метрів і зареєстрована в кризі рекордів України. За чотири місяці роботи в 25 областях України (від АР Крим в м. Києві представники кримсько-татарського народу малювали пазл тимчасово окупованого Криму) в написанні картини «За мир і щастя в Україні» взяли участь понад 10 тисяч чоловік.  

Від імені Міністерства культури України і від Донецької облдержадміністрації, за організацію і проведення акції, начальник управління культури і туризму Аліна Певна вручила подяку Лілії Дорошенко – молодому даруванню і ініціатору акції.

Управління культури і туризму облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *