Як відзначали День Соборності України в центрах соціально – психологічної реабілітації дітей в Донецькій області

З 20 січня в центрах соціально-психологічної реабілітації дітей в містах Краматорськ, Лиман, Слов’янськ, Торецьк, Добропілля та у Великоновосілківському районі відбулися заходи з нагоди відзначення  Дня Соборності України.

В закладах були проведені урочисті лінійки «Велична і свята, моя ти Україно», «На шляху соборності та Незалежності».

Вихованці в закладах переглядали та обговорювали  відеоматеріали «Соборна, Вільна, Неподільна! Моя Україна».

В усіх  закладах пройшли виховні години «Україна – соборна, сильна, вільна», «Ми українці», «День Соборності України», «Україна – соборна держава», «Подія, що пережила час…», «Рідний край, де ми живемо», «Славетні імена України»; бесіди «В єдності сила народу!», «Ми українці, нація прадавня», «Історичні кроки на шляху соборності українських земель».; уроки народознавства «Традиції, звичаї, обряди», «Соборність України – основа державності».

Діти разом з дорослими підготували виставки дитячих малюнків: «Ми свою державу нині всі віншуймо!» «З Україною в серці», також вихованцям центрів було запропоновано прийняти участь у складанні мапи України та оформленні книжкової виставки до Дня Соборності та Свободи України «Соборна Україна: від ідеї до життя».

Вихованці центру соціально-психологічної реабілітації дітей Добропільської міської ради взяли участь у марафоні Єдності, під назвою «Теплота наших рук і сердець єднає мости українських душ в усьому світі».


Служба у справах дітей облдержадміністрації

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *