Президент України провів зустріч з Прем’єр-міністром Фінляндської Республіки




Президент України Петро Порошенко провів переговори з Прем’єр-міністром Фінляндії Юхою Сіпіле під час офіційного візиту до Фінляндської Республіки.

Співрозмовники обговорили перспективи подальшої діяльності Міжурядової українсько-фінляндської комісії з питань торгівлі та економічного співробітництва.

Президент також подякував Прем’єр-міністру за вагомий внесок Фінляндії в прогрес українських реформ. Глава держави запросив фінляндські компанії взяти участь у приватизації в Україні.

Прем’єр-міністр Фінляндії підтвердив повну підтримку надання українцям безвізового режиму.

Петро Порошенко та Юха Сіпіле обговорили ситуацію на Донбасі, імплементацію Мінських домовленостей, а також питання деокупації Криму. Прем’єр-міністр Юха Сіпіле підтвердив принципову позицію щодо збереження санкцій щодо Росії до повного відновлення суверенітету та територіальної цілісності України, включно з Кримом.

Глава держави подякував за надзвичайно важливу для України підтримку з боку уряду Фінляндії у подоланні наслідків російської агресії в Україні.

ф

Офіційний візит Президента до Фінляндської Республіки

24 Січня 2017 – 15:54












































































































































ф

Офіційний візит Президента до Фінляндської Республіки

24 Січня 2017 – 15:54












































Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Фінляндії йде вулицями Гельсінкі у супроводі фінляндського колеги Саулі Нііністьо, 24 січня 2017 року

© Фото Миколи Лазаренка

















































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *