Президент вшанував пам’ять фінів, які віддали життя за незалежність Фінляндії




Президент Петро Порошенко вшанував пам’ять загиблих фінів, які боролися за незалежність Фінляндії та поклав вінки до Хреста Героїв та могили маршала Карла Густава Маннергейма на цвинтарі Хієтаніємі.

За традицією саме тут керівництво Фінляндії під час державних та військових свят, а також іноземні гості високого рівня під час візитів вшановують пам’ять полеглих героїв.

До складу цвинтаря Хієтаніємі у Гельсінкі входить великий військовий цвинтар із секцією могил солдатів, що загинули в Зимовій війні та Другій світовій війні. У центрі військового цвинтаря знаходяться пам’ятник Невідомому солдату і могила маршала Карла Маннергейма. Пам’ятник Невідомому солдату Хрест Героїв – бронзовий хрест, могила-пам’ятник маршала Карла Маннергейма та меморіальна стіна пам’яті загиблих солдатів були встановлені поруч з цвинтарем героїв війни і урочисто відкриті у 1954 році.

ф

Офіційний візит Президента до Фінляндської Республіки

24 Січня 2017 – 15:54












































































































































ф

Офіційний візит Президента до Фінляндської Республіки

24 Січня 2017 – 15:54












































Президент Петро Порошенко під час офіційного візиту до Фінляндії йде вулицями Гельсінкі у супроводі фінляндського колеги Саулі Нііністьо, 24 січня 2017 року

© Фото Миколи Лазаренка

















































Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *